Ádám Kávézó
2024
Recommended
Restaurant Guru

 Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de a mi esetünkben elég egy finom kávé, egy rendesen megpakolt grillszendvics vagy egy ütős koktél, és teljes a boldogság. Ha ti is osztjátok a véleményünket, akkor az Ádám Kávé és Borházban a helyetek! A terézvárosi poharazó a baráti társaságban töltött kikapcsolódás és jóízű beszélgetések sallangmentes helyszíne, ahol a felhőtlen hangulatban töltött esték fényét élő sportközvetítések, sörök és borok széles választéka, valamint a két tulaj közvetlen stílusa teszi még ragyogóbbá. 

Funzine
     

 It may be obvious that I like to drink on my holidays, but as Hungarian wine's one of my favourite alcoholic indulgences, it's hard to resist having some when you're there in the country. While making my way back to my hotel, I stopped by Ádám kávé és borház for a quick drink. The small cáfe even has a resident dog who you'll likely spy lounging about somewhere inside. It's the perfect place to have a glass of wine, a cup of coffee, or one of their sandwiches or cake. For a different experience, come back at night when it gets quite busy with local residents. 

Cheryl
     

 Állat-és emberbarát hely🐕, "második nappalink", ahol iszunk, eszünk, tárgyalunk, órát tartunk és meccset nézünk. Tacsi tali, neon party és egyéb szórakoztató programok mellett baráti beszélgetésekkel varázsoljuk színesebbé napjainkat törzsvendégekkel, külföldiekkel és mindenkivel, aki vágyik egy kis kikapcsolódásra. 

Judit
     

 Ritka kincs Budapesten egy ilyen hely, ahol még emberi kapcsolatokról beszélhetünk és nem üzletről. Igazi baráti találkozóhely, csak ajánlani tudom! Vendéglátás felsőfokon! 

Dávid
     

 A környék legjobb kávézója. Barátságos, családias beltér. Kedves kiszolgálás, korrekt árak, remek kávé! 

Erik
     

 Nagyon jó árak a környékhez képest is, hangulatos, modern berendezés, jó fej csaposok, mi kell még?! Ja és a házi készítésű melegszendójuk világbajnok!!!! 

Ákos
     

 Jó fej tulajok, szuper kávék, koktélok, sörök és melegszendvicsek!!! Egy nagyon jó kis hely! Csak így tovább srácok! 😀🙌 /És nem mellesleg privát rendezvényekre is bérelhető a helyiség!!!/ 

Gyula
     

 Nagyon kedves személyzet, tökéletes kiszolgálás, gyönyörű hely. Mindenkinek ajánlom! 

Balázs
     

 A reggeleimet rendszeresen itt inditom, családias, baráti hangulat köszönt és kérés nélkül is tudják mit szeretnék. 

Borbála
     

 Rendkívül finom kávé illetve a vele járó kedves, gyors kiszolgálás. Csak ajánlani tudom! 

Norbert
     

 Odlično, lokalni kafić s odličnim ugođajem. 

Robert
     

 I really liked it here, my feet were hurting and it was the ideal spot to sit down and rest. Upstairs area with tables and chairs, downstairs sofas and tables. Nice chilled atmosphere. Warm. Selection of hot food and cakes etc. Friendly service. Recommended! 

Raphael
     

 This is definitely a place to visit! This cozy pub is just a few minutes away from the Hero's Square - a perfect place to finally relax after a long day! Here you can relax with a cup of tea, watch a football match with a glass of beer or celebrate with you friends with a tasty cocktail! The owners (one of them is constantly there) never get tired in attempts to surprise their guests with the new additions to their menu! It can be a new drink or a nice hot sandwich - you name it they have it! And if you are lucky, you may visit during the time when their amazing host Koko is on duty, who will great you with a polite wag of a tail! A lovely place that feels like home! 

     

 A legjobb hely a környéken, kedves kiszolgálás, jó hangulat, nyáron kellemes terasz! Hónapok óta visszajárunk és fogunk is még nagyon sokáig. 

Balázs