Ádám Kávézó
2024
Recommended
Restaurant Guru

Rendezvények, party szervezés

Szülinapra, baráti összejövetelre, legény vagy leánybúcsúra, kisebb partykra, nálunk megtalálod a megfelelő helyszínt, akár zártkörű rendezvényekhez is, igény esetén DJ-vel és party szendvics bekészítéssel. A rendezvények lebonyolításához előzetes egyeztetés szükséges.

Meccsnézés

Gyertek és szurkoljatok nálunk kedvenc csapatotoknak.

Kutyabarát hely és kutyás találkozók

Várjuk négylábú kis kedvenceiteket is, nagyon sok szeretettel. Vállaljuk kutyás találkozók szervezését és lebonyolítását is.

EscapeBox - A városi szabaduló játék

Az EscapeBox megálmodói ötvözték a szabadulószobák nyújtotta izgalmakat Budapest egyik legszebb parkjának festői szépségével. A Városliget leglenyűgözőbb látnivalói immár egy rejtélyes körülmények között eltűnt nyakék megtalálásához szükséges nyomokat rejtik. Helyszínről, helyszínre járva fedhetitek fel a nyomozó táskájának titkait. Fedezd fel egy teljesen más szemszögből a parkot, éld bele magad a 80-as években játszódó kalandba, hogy végül megtaláld a felbecsülhetetlen értékű nyakéket. A játék az Ádám Kávézóból indul és ott is fejeződik be. A játék teljesítőit, visszaérkezéskor vendégül látjuk egy szörpre vagy kávéra.

Tudj meg többet